ILMOITTAUTUMINEN

 

ERÄMELONTA JOTOS 22.-23.8.2020 MÄNTYHARJU

 

Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevalla lomakkeella. Voit ilmoittautua joko Jotokseen tai opastettuun melontaan.

Osallistumismaksu on 50,-/henkilö kun ilmoittautuminen on tapahtunut viimeistään 15.7.2020. Aikavälillä 16.7. - 15.8.2020 ilmoittauneilla osallistumismaksu on 75,-/henkilö. Maksu maksetaan 30.7.2020 mennessä, jälki-ilmoittautumiset 15.8.2020 mennessä Suomi Meloo ry:n tilille FI9015213000103210  Nordea Pankki. Maksun viestikentässä ilmoitetaan joukkueen nimi ja joukkueen jäsenten nimet. Alle 12-vuotiaat ovat vapautettuja osallistumismaksusta. Ilmoittautuminen heidän osaltaan on tehtävä lomakkeelle ja maininta aiheesta kirjoitettava viestikenttään.

LInkkumyllyn ja Orilammen palveluvalinnat tehdään omalla lomakkeellaan. Palvelulomake täytetään jokaisen osallistujan osalta. Palveluvalintalomakkeet ovat irrallisia varsinaisesta ilmoittautumislommakkesta ja niiden  vastaukset välittyvät sähköpostitse suoraan Linkkymyllylle/Orilammelle ja tarvittaessa voit olla niiden osalta suoraan yhteydessä ko. toimijoihin. 

HUOM. Koronarajoitusten vuoksi asiat saattavat muuttua ja esim. kuljetuspalveluita voidaan joutua säätämään tilanteen mukaan.

 

Tapahtuman jälki-ilmoittautuminen on nyt loppunut ja ilmoittautumislomake on suljettu! Orilammen ja Linkkumyllyn palveluille varatut lomakkeet ovat vielä käytettävissä - kummallekin omansa!!! Jos valitaan palveluja sekä Linkkumyllystä että Orilammelta, täytetään osallistujien nimet ja yhteystiedot molempiin lomakkeiseen.